Odprti dogodki

Globalno srečanje voditeljev skupinskih procesov - v Sloveniji

  • 27 August - 1 September 2023

Toplo vabljeni na  globalno srečanje praktikov participativnih skupinskih procesov (facilitatorjev, moderatorjev, timskih coachev, vodij ..)) - v delno strukturiranem, a sproščenem okolju. Dnevni red bomo soustvarjali skupaj; izhajajoč iz naših posamičnih in skupnih interesov, idej, intrigantnih tem in vprašanj. Delovni jezik srečanja bo angleščina.
 

Več

Dobri sestanki - dobre ekipe

  • 15. in 22. november 2023

Sestanki so med največjimi nočnimi morami zaposlenih. Prevečkrat ni jasno, čemu so namenjeni, kaj se pričakuje od prisotnih in kaj so se dogovoril.
Vsak sestanek je prototip prihodnosti, h kakršni gremo. Kako iz sestanka v sestanek graditi kulturo sodelovanja, inovativnosti in odgovornosti?
Izkušenjsko, dinamično in angažirano usposabljanje (na daljavo) bo v dveh poldnevnih modulih (22. in 29. 11. 2023) podalo svež pogled na zasnovo (tudi utečenih) sestankov kot tudi enostavne facilitatorske pristope za plodovitejše in prijetnejše sestanke.

Več

Quarterly global online circles

  • June 25, 2023

Virtual circles are offered globally, around seasonal shifts, to grow courage, compassion, and companionship for conversations that matter - together. Co-hosted by the global The Circle Way team. Free of charge; click here to learn more & register.
Next virtual circle: June 25, 2023 (16:00 - 18:00 CEST)

Več

Lokacija

SI-1000 Ljubljana, Slovenia

Stik

+386 (0) 40 620 427
info ( afna ) humus.si

Družabno