"Ko so časi urgentni, ustavite korak." Nigerijski starešine

Kaj lahko prispevam

O meni

Dialog je srž vsega, kar počnem: kako negovati dialog na način, ki poraja skupno razumevanje širše slike in inovativne rešitve, na katere prej nismo pomislili.
Konkretno to pomeni, da kot procesna specialistka vodim tako zahtevne večdeležniške strateške dialoge kot tudi delavnice za učenje in uživanje dialoga – s seboj, z drugimi in z nečim večjim od nas, kar nas vse povezuje.
V posebno veselje mi je soustvarjanje dinamičnih konferenc in kongresov, kjer skupina postane ad hoc skupnost: navdihujoč prostor, v katerem se kresajo ideje, smisel in moč za pozitivne spremembe.

Kot profesionalna moderatorka/facilitatorka (Certified Professional Facilitator) in predsednica Društva moderatorjev SlovenijeIAF Chapter Slovenia si prizadevam za razvoj dialoških veščin v družbi; kot slovenska skrbnica mreže Art of Hosting Conversations That Matter pa za vključujoče pristope pri naslavljanju kompleksnih izzivov. Sem tudi certificirana trenerka nenasilne komunikacije pri Center for Nonviolent Communication  ter vodnica dialogov z globljimi razsežnostmi sebe/sveta po izročilu School of Lost Borders.

Odprte delavnice

Listening at bigger scale for better decision-making

  • 16 - 17 May 2022

Dvodnevna praktična delavnica v živo o participativnem vpogledu v »širšo sliko« kompleksnih sistemov – za boljše odločanje. Opolnomočujoč pristop, ki kombinira kvantitativno in kvalitativno analizo mikrozgodb »s terena«; na način, ki poraja  krepi vezi med raznolikimi deležniki in poraja presežne rešitve. V angleškem jeziku.

Več

Globalna "učna vas" participativnih praks v Štatenbergu

  • 7. - 12. avgust 2022

Po 10 letih se bo mednarodna skupnost Art of Hosting Conversations That Matter spet zbrala na Štatenbergu: 5 dni skupnega raziskovanja, kako krepiti participativne prakse v različnih kontekstih: od javnih služb do podjetij, organizacij, lokalnih skupnosti in tudi politike. Dobrodošli vsi, ki želite navdiha in idej za vključevanje raznolikih deležnikov v sprejemanje odločitev. Zanimanja je precej, število pa (zaradi prostora) omejeno; zgodnje prijave dobrodošle. Delovni jezik: angleščina.

Več

Lokacija

SI-1000 Ljubljana, Slovenia

Stik

+386 (0) 40 620 427
info ( afna ) humus.si

Družabno