Kaj lahko prispevam

O meni

Dialog je srž vsega, kar počnem: kako negovati dialog na način, ki poraja skupno razumevanje širše slike in inovativne rešitve, na katere prej nismo pomislili.
Konkretno to pomeni, da kot procesna specialistka vodim tako zahtevne večdeležniške strateške dialoge kot tudi delavnice za učenje in uživanje dialoga – s seboj, z drugimi in z nečim večjim od nas, kar nas vse povezuje.
V posebno veselje mi je soustvarjanje dinamičnih konferenc in kongresov, kjer skupina postane ad hoc skupnost: navdihujoč prostor, v katerem se kresajo ideje, smisel in moč za pozitivne spremembe.

Pri kompleksnih projektih sodelujem z zaupanja vredno mrežo izkušenih sodelavcev po vsem svetu.

Kot dolgoletna (zdaj že bivša) predsednica Društva moderatorjev SlovenijeIAF Chapter Slovenia ter nekdanja skrbnica mreže Art of Hosting Conversations That Matter si prizadevam za razvoj dialoških veščin v družbi. Sem tudi certificirana trenerka nenasilne komunikacije pri Center for Nonviolent Communication  ter vodnica dialogov z globljimi razsežnostmi sebe/sveta po izročilu School of Lost Borders.

Leta 2024 sem se iz Slovenije preselila na vzhodno obalo ZDA (območje Washingtona DC); še vedno pa se rada vračam (in delam) v Sloveniji; pogosto tudi na daljavo preko digitalnih poti. Pri kompleksnih projektih sodeluje z zaupanja vredno mrežo izkušenih sodelavcev po vsem svetu.

Lokacija

Reston, VA (USA)

Družabno