"Človek je poslanec celote. Kar čuti, da mora napraviti, mora napraviti za celoto." S. Kosovel

Kaj lahko prispevam

O meni

Dialog je srž vsega, kar počnem: kako negovati dialog na način, ki poraja skupno razumevanje širše slike in inovativne rešitve, na katere prej nismo pomislili.
Konkretno to pomeni, da kot procesna specialistka vodim tako zahtevne večdeležniške strateške dialoge kot tudi delavnice za učenje in uživanje dialoga – s seboj, z drugimi in z nečim večjim od nas, kar nas vse povezuje.
V posebno veselje mi je soustvarjanje dinamičnih konferenc in kongresov, kjer skupina postane ad hoc skupnost: navdihujoč prostor, v katerem se kresajo ideje, smisel in moč za pozitivne spremembe.

Kot profesionalna moderatorka/facilitatorka (Certified Professional Facilitator) in predsednica Društva moderatorjev SlovenijeIAF Chapter Slovenia si prizadevam za razvoj dialoških veščin v družbi; kot slovenska skrbnica mreže Art of Hosting Conversations That Matter pa za vključujoče pristope pri naslavljanju kompleksnih izzivov. Sem tudi certificirana trenerka nenasilne komunikacije pri Center for Nonviolent Communication  ter vodnica dialogov z globljimi razsežnostmi sebe/sveta po izročilu School of Lost Borders.

Odprte delavnice

Global Online Circle: Hosting the Hosts

  • 19 December, 2020, 6.00am - 8am CET (Australasia friendly)

Our intention is to offer an online circle for whatever needs to be witnessed in this time of accelerated change, so that we can grow our courage, compassion, and companionship together. This is a global gathering; co-hosted by The Circle Way practitioners (Amanda, Marjeta, Sarah, Stephanie, and Willemijn). Free of charge; please register

Več

Response-ability: Leadership Learning lab

  • 8. - 9. oktober 2020, online and Vitanje, Slovenia

Vabljeni na edinstveno konferenco o voditeljstvu, kjer ni pasivnih poslušalcev. Namesto tega vas čaka navdihujoč preplet udarnih voditeljskih primerov in zgodb, razvoj voditeljskih veščin za odgovorno (so)delovanje v času kompleksnosti ter 'součenje na steroidih'; z uporabo vseh čutil in zmožnosti.
Konferenco vodimo izkušeni moderatorji in facilitatorji, zato je konferenca zasnovana kot živ, vitalen dogodek, na katerem ni dolgčasa.

 

Več

Lokacija

SI-1000 Ljubljana, Slovenia

Stik

+386 (0) 40 620 427
info ( afna ) humus.si

Družabno