"Človek je poslanec celote. Kar čuti, da mora napraviti, mora napraviti za celoto." S. Kosovel

Kaj lahko prispevam

O meni

Dialog je srž vsega, kar počnem: kako negovati opolnomočujoč dialog s seboj in z drugimi na način, ki poraja skupno razumevanje širše slike in inovativne rešitve, na katere prej nismo pomislili.
Konkretno to pomeni, da kot procesna specialistka vodim zahtevne večdeležniške dialoge kot tudi delavnice za učenje in uživanje dialoga – s seboj, z drugimi in z nečim večjim od nas.

Kot profesionalna moderatorka/facilitatorka (Certified Professional Facilitator) in predsednica Društva moderatorjev SlovenijeIAF Chapter Slovenia si prizadevam za razvoj dialoških veščin v družbi; kot slovenska skrbnica mreže Art of Hosting Conversations That Matter pa za vključujoče pristope pri naslavljanju kompleksnih izzivov. Sem tudi certificirana trenerka nenasilne komunikacije pri Center for Nonviolent Communication  ter vodnica dialogov z globljimi razsežnostmi sebe/sveta po izročilu School of Lost Borders.

Odprte delavnice

Trening za vodenje dialoga v krogu

  • 28. avgust - 2. september 2018; blizu Šentilja na avstrijski strani meje

Krog je protopip vse bolj zaželene kulture soustvarjanja, ki nagovarja vse več podjetij, organizacij in skupnosti. Petdnevni rezidenčni trening je zasnovan interaktivno - vsi prisotni bodo imeli priložnost preskusiti se tako v vlogi udeleženca kot voditelja krogov. Predstavljene bodo različne forme in pristopi, primerni za raznolike kontekste - od delovnega do zasebnega življenja. Na treningu - ki bo v angleškem jeziku - pričakujemo pestro mednarodno skupino tako začetnikov kot izkušenih praktikov dialoga v krogu. Za več informacij lahko pokličete Marjeto, pobudnico in sovoditeljico srečanja.

Več

Lokacija

SI-1000 Ljubljana, Slovenia

Stik

+386 (0) 40 620 427
info ( afna ) humus.si

Družabno