Ljudem ni mar, koliko veste – dokler ne vedo, koliko vam je mar.

Kaj lahko prispevam

O meni

Dialog je srž vsega, kar počnem: kako negovati dialog na način, ki poraja skupno razumevanje širše slike in inovativne rešitve, na katere prej nismo pomislili.
Konkretno to pomeni, da kot procesna specialistka vodim tako zahtevne večdeležniške strateške dialoge kot tudi delavnice za učenje in uživanje dialoga – s seboj, z drugimi in z nečim večjim od nas, kar nas vse povezuje.

Kot profesionalna moderatorka/facilitatorka (Certified Professional Facilitator) in predsednica Društva moderatorjev SlovenijeIAF Chapter Slovenia si prizadevam za razvoj dialoških veščin v družbi; kot slovenska skrbnica mreže Art of Hosting Conversations That Matter pa za vključujoče pristope pri naslavljanju kompleksnih izzivov. Sem tudi certificirana trenerka nenasilne komunikacije pri Center for Nonviolent Communication  ter vodnica dialogov z globljimi razsežnostmi sebe/sveta po izročilu School of Lost Borders.

Odprte delavnice

Building resilience in organisations and educational systems - appreciative learning lab

  • 20 - 25 October, 2019

This EU-funded course offers practical tools on how to build reactive and proactive resilience on individual and organisational level through co-learning in times of challenges and change – by using proven methods that build resilient and appreciative perception, reflection and action. Set in Crete, Greece; co-led by Dr Markos Perrakis and Marjeta Novak. 
The course can be funded through Erasmus+ scheme; the deadline for applications is 4 February, 2019.

Več

Lokacija

SI-1000 Ljubljana, Slovenia

Stik

+386 (0) 40 620 427
info ( afna ) humus.si

Družabno