Ustvariti prostor za neizrečeno

Kaj lahko prispevam

Odprte delavnice

Nenasilna komunikacija - izkustvena vikend delavnica

  • 2. - 3. december 2017 (sobota, nedelja)

Kako se izražati polno in avtentično ter obenem ohranjati iskrene, spoštljive in sočutne odnose? Kako negovati odnose, v katerih so potrebe vseh slišane? Kako skupno oblikovati rešitve, ki upoštevajo potrebe vseh?
Nenasilna komunikacija (NNK) je kot 'software' za partnersko sodelovanje, ki se je izkazal koristen in dobrodejen v vrsti človeških odnosov: od osebne evolucije, preobrazbe konfliktov do zdravega organizacijskega okolja, družin in skupnosti. Vabljeni na izrazito izkustveno delavnico v majhni skupini - predvidoma zadnjo, ki jo bom do nadaljnjega vodila Marjeta, certificirana trenerka nenasilne komunikacije pri Center for Nonvioent Communication.

Več

O meni

Že od prvih študentskih zaposlitev (hotelska predstavnica in letalska stevardesa) me živo zanima, kaj spodbuja živost in zavzetost ljudi na delovnem mestu, v skupnosti in v družini..

Kot moderatorka/facilitatorka, svetovalka in izobraževalka od leta 2002 uporabljam pristope, ki temeljijo na uzaveščanju in razvijanju notranjih moči posameznikov in skupin.  

Sem certificirana profesionalna moderatorka/facilitatorka (Certified Professional Facilitator), slovenska skrbnica mreže Art of Hosting Conversations That Matter, certificirana trenerka nenasilne komunikacije pri globalni organizaciji Center for Nonviolent Communication  in vodnica ob življenjskih prehodih po izročilu School of Lost Borders.

Naslov

Cesta na Loko 7 B
SI-1000 Ljubljana, Slovenia

Stik

+386 (0) 40 620 427
info ( afna ) humus.si

Družabno