Ustvariti prostor za neizrečeno

Kaj lahko prispevam

O meni

 

Humus je prispodoba za to, kako je v odmrla snov hranivo za novo rast. Uživam, ko sem »babica« novo rojenim zgodbam v skupnostih, podjetjih in posameznikih: ko v spodbudnem in sodelovalnem okolju premikamo preživele paradigme in iščemo navdihujoče rešitve za kompleksne izzive.

Ukoreninjena v meni ljubi Sloveniji sodelujem z razvejeno mednarodno mrežo praktikov participativnih dialogov: kot profesionalna moderatorka/facilitatorka (Certified Professional Facilitator), slovenska skrbnica mreže Art of Hosting Conversations That Matter, certificirana trenerka nenasilne komunikacije pri Center for Nonviolent Communication  in sodobna vodnica ob življenjskih prehodih po izročilu School of Lost Borders.

Odprte delavnice

Subtilne razsežnosti vodenja skupin

  • 10. - 15. avgust 2018; blizu Šentilja na avstrijski strani

"Kakovost intervencije v skupini/organizaciji je odvisna od notranje kapacitete voditelja intervencije." V edinstveni 5-dnevni izobraževalni izkušnji bomo raziskovali subtilne razsežnosti vodenja, moderiranja in facilitiranja skupinskih procesov: kaj vse kot voditelji prispevamo (poleg metodologij, orodij in procesov), da ustvarimo močno skupinsko polje možnosti za ustvarjanje presežnih idej in rešitev - pa o tem običajno nočemo govoriti, kaj šele učiti.
Dogodek bo močno mednaroden, in zato v angleškem jeziku.

Več

Odmik v divjini - življenjski eliksir za pogumne vizije

  • 17. - 26. avgust 2018, južna Slovenija

Vodeni proces za povrnitev življenjskega eliksirja, celovitosti in vizije temelji na starodavnih izročilih obredov prehoda (t. i. vision quest ali iskanje vizije); nudi pa podporen, pogumen in opolnomočujoč prostor, ki spodbuja upanje, zaupanje in samozaupanje. Objeti s čarobno naravo - ki je vaše zrcalo, zavetje in zaveznica - se poslovite od tistega, kar vam v življenju ne služi več, ter naredite prostor za porajanje novega - tistega, po čemer vaša duša hrepen, a tega v vsakdanjem vrvežu ne uspete slišati.

Več

Trening za vodenje dialoga v krogu

  • 28. avgust - 2. september 2018; blizu Šentilja na avstrijski strani meje

Krog je protopip vse bolj zaželene kulture soustvarjanja, ki nagovarja vse več podjetij, organizacij in skupnosti. Petdnevni rezidenčni trening je zasnovan interaktivno - vsi prisotni bodo imeli priložnost preskusiti se tako v vlogi udeleženca kot voditelja krogov. Predstavljene bodo različne forme in pristopi, primerni za raznolike kontekste - od delovnega do zasebnega življenja. Na treningu - ki bo v angleškem jeziku - pričakujemo pestro mednarodno skupino tako začetnikov kot izkušenih praktikov dialoga v krogu. Za več informacij lahko pokličete Marjeto, pobudnico in sovoditeljico srečanja.

Več

Naslov

Cesta na Loko 7 B
SI-1000 Ljubljana, Slovenia

Stik

+386 (0) 40 620 427
info ( afna ) humus.si

Družabno