Ustvariti prostor za neizrečeno

Kaj lahko prispevam

Odprte delavnice

Nenasilna komunikacija - izkustvena vikend delavnica

  • 2. - 3. december 2017 (sobota, nedelja)

Kako se izražati polno in avtentično ter obenem ohranjati iskrene, spoštljive in sočutne odnose? Kako negovati odnose, v katerih so potrebe vseh slišane? Kako skupno oblikovati rešitve, ki upoštevajo potrebe vseh?
Nenasilna komunikacija (NNK) je kot 'software' za partnersko sodelovanje, ki se je izkazal koristen in dobrodejen v vrsti človeških odnosov: od osebne evolucije, preobrazbe konfliktov do zdravega organizacijskega okolja, družin in skupnosti. Vabljeni na izrazito izkustveno delavnico v majhni skupini - predvidoma zadnjo, ki jo bom do nadaljnjega vodila Marjeta, certificirana trenerka nenasilne komunikacije pri Center for Nonvioent Communication.

Več

Dragocenosti znotraj naših izgub

  • 22. november 2017, od 18.00 - 21.00

V družbi, ki favorizira uspešnost, srečo in mladost, je žalovanje skorajda tabu, zato nam boleče primanjkuje orodij, kako se z izgubami srečevati. A izgube so naraven del življenja, od tistih velikih – izguba ljubljene osebe, službe ali zdravja – do manjših, ki se zgodijo preko dneva. V delavnici bomo skozi voden proces prepoznali dragocenost v izbrani izgubi ter s tem pospešili proces celjenja.

Več

Umetnost vključujočega voditeljstva

  • 2. - 5. november 2017

Kako ustvarjati delovna okolja, v katerih:

  • se vsakdo razvija, prispeva in soustvarja, tako da podhjetje/organizacija resnično prosperira?
  • kultura podpira sodelovanje in vsakomur omogoča, da daje od sebe najboljše?
  • ima vsakdo, ne glede na položaj, občutek pripadnosti in zavzeto deluje v smeri namena in ciljev podjetja/organizacije?
    Delavnica bo v angleškem jeziku.

Več

O meni

Že od prvih študentskih zaposlitev (hotelska predstavnica in letalska stevardesa) me živo zanima, kaj spodbuja živost in zavzetost ljudi na delovnem mestu, v skupnosti in v družini..

Kot moderatorka/facilitatorka, svetovalka in izobraževalka od leta 2002 uporabljam pristope, ki temeljijo na uzaveščanju in razvijanju notranjih moči posameznikov in skupin.  

Sem certificirana profesionalna moderatorka/facilitatorka (Certified Professional Facilitator), slovenska skrbnica mreže Art of Hosting Conversations That Matter, certificirana trenerka nenasilne komunikacije pri globalni organizaciji Center for Nonviolent Communication  in vodnica ob življenjskih prehodih po izročilu School of Lost Borders.

Naslov

Cesta na Loko 7 B
SI-1000 Ljubljana, Slovenia

Stik

+386 (0) 40 620 427
info ( afna ) humus.si

Družabno