Odprti dogodki

Nenasilna komunikacija - izkustvena vikend delavnica

  • 2. - 3. december 2017 (sobota, nedelja)

Kako se izražati polno in avtentično ter obenem ohranjati iskrene, spoštljive in sočutne odnose? Kako negovati odnose, v katerih so potrebe vseh slišane? Kako skupno oblikovati rešitve, ki upoštevajo potrebe vseh?
Nenasilna komunikacija (NNK) je kot 'software' za partnersko sodelovanje, ki se je izkazal koristen in dobrodejen v vrsti človeških odnosov: od osebne evolucije, preobrazbe konfliktov do zdravega organizacijskega okolja, družin in skupnosti. Vabljeni na izrazito izkustveno delavnico v majhni skupini - predvidoma zadnjo, ki jo bom do nadaljnjega vodila Marjeta, certificirana trenerka nenasilne komunikacije pri Center for Nonvioent Communication.

Več

Dragocenosti znotraj naših izgub

  • 22. november 2017, od 18.00 - 21.00

V družbi, ki favorizira uspešnost, srečo in mladost, je žalovanje skorajda tabu, zato nam boleče primanjkuje orodij, kako se z izgubami srečevati. A izgube so naraven del življenja, od tistih velikih – izguba ljubljene osebe, službe ali zdravja – do manjših, ki se zgodijo preko dneva. V delavnici bomo skozi voden proces prepoznali dragocenost v izbrani izgubi ter s tem pospešili proces celjenja.

Več

Umetnost vključujočega voditeljstva

  • 2. - 5. november 2017

Kako ustvarjati delovna okolja, v katerih:

  • se vsakdo razvija, prispeva in soustvarja, tako da podhjetje/organizacija resnično prosperira?
  • kultura podpira sodelovanje in vsakomur omogoča, da daje od sebe najboljše?
  • ima vsakdo, ne glede na položaj, občutek pripadnosti in zavzeto deluje v smeri namena in ciljev podjetja/organizacije?
    Delavnica bo v angleškem jeziku.

Več

Naslov

Cesta na Loko 7 B
SI-1000 Ljubljana, Slovenia

Stik

+386 (0) 40 620 427
info ( afna ) humus.si

Družabno