Odprti dogodki

Subtilne razsežnosti vodenja skupin

  • 10. - 15. avgust 2018; blizu Šentilja na avstrijski strani

"Kakovost intervencije v skupini/organizaciji je odvisna od notranje kapacitete voditelja intervencije." V edinstveni 5-dnevni izobraževalni izkušnji bomo raziskovali subtilne razsežnosti vodenja, moderiranja in facilitiranja skupinskih procesov: kaj vse kot voditelji prispevamo (poleg metodologij, orodij in procesov), da ustvarimo močno skupinsko polje možnosti za ustvarjanje presežnih idej in rešitev - pa o tem običajno nočemo govoriti, kaj šele učiti.
Dogodek bo močno mednaroden, in zato v angleškem jeziku.

Več

Trening za vodenje dialoga v krogu

  • 28. avgust - 2. september 2018; blizu Šentilja na avstrijski strani meje

Krog je protopip vse bolj zaželene kulture soustvarjanja, ki nagovarja vse več podjetij, organizacij in skupnosti. Petdnevni rezidenčni trening je zasnovan interaktivno - vsi prisotni bodo imeli priložnost preskusiti se tako v vlogi udeleženca kot voditelja krogov. Predstavljene bodo različne forme in pristopi, primerni za raznolike kontekste - od delovnega do zasebnega življenja. Na treningu - ki bo v angleškem jeziku - pričakujemo pestro mednarodno skupino tako začetnikov kot izkušenih praktikov dialoga v krogu. Za več informacij lahko pokličete Marjeto, pobudnico in sovoditeljico srečanja.

Več

Odmik v divjini - življenjski eliksir za pogumne vizije

  • 17. - 26. avgust 2018, južna Slovenija

Vodeni proces za povrnitev življenjskega eliksirja, celovitosti in vizije temelji na starodavnih izročilih obredov prehoda (t. i. vision quest ali iskanje vizije); nudi pa podporen, pogumen in opolnomočujoč prostor, ki spodbuja upanje, zaupanje in samozaupanje. Objeti s čarobno naravo - ki je vaše zrcalo, zavetje in zaveznica - se poslovite od tistega, kar vam v življenju ne služi več, ter naredite prostor za porajanje novega - tistega, po čemer vaša duša hrepen, a tega v vsakdanjem vrvežu ne uspete slišati.

Več

Lokacija

SI-1000 Ljubljana, Slovenia

Stik

+386 (0) 40 620 427
info ( afna ) humus.si

Družabno